weddingdetails.ro

Suntem Andra si Sorana, formăm #echipawd, inspirată și determinată să creeze evenimente de neuitat. Suntem wedding planneri independenți, iar lucrul cel mai de preț pe care vi-l oferim este timpul. Timpul vostru liber, în care să vă bucurați de tot ceea ce vă definește!
Ne-am format în 6 ani de școală de arhitectură, bună și grea. Și ne-a plăcut la nebunie. Au fost 6 ani în care am învățat să privim în ansamblu cu o atenție sporită la detalii, să creem ca individ și să materializăm în echipă, să comunicăm, să gestionăm resurse și să respectăm deadline-uri. Toate lucrurile pe care le știm le aplicăm evenimentului vostru, pentru ca el să fie personal, să vă aparțină și în care să vă regăsiți. Vom face totul ca voi să aveți o zi plină de bucurie, de emoție, de căldura celor dragi alături de care să trăiți sentimentul că totul se întâmplă așa cum v-ați imaginat!
Vom face echipă bună împreună pentru că ne plac mult lucrurile sincere, frumoase prin simplitate, lucruri ce nu sunt făcute pentru a bifa un checklist, ci din inimă și pentru că reprezintă ceva important pentru voi doi. Credem cu tărie că povestea voastră a început în momentul în care ați ales să porniți la drum împreună, așadar evenimentul trebuie să fie pe măsura ei.
Echipa Wedding Details planifică, elaborează concepte, recomandă furnizorii potriviți vouă și evenimentului, stabilește întâlniri, întocmește bugete, prioritizează și este prezentă la eveniment pentru a coordona lucrurile. Totul începe cu o întîlnire, în care vă ascultăm, vă descoperim și discutăm ideile voastre – pentru că nunta este despre voi, despre lucrurile care vă plac și vă caracterizează, despre așteptări și dorințe. Alături de noi veți descoperi că perioada premergătoare evenimentului poate fi fun, puteți fi voi, lipsiți de stresuri inutile, bucurându-vă în continuare de comfortul activităților preferate.
“Intensitatea trăirilor stă în detalii !”
Povestește-ne cum îți imaginezi evenimentul vieții tale și noi îl vom pune cu bucurie în scenă, până la cel mai delicat amănunt. Pentru că emoțiile frumoase merită un decor al lor !

Formarea profesională ne definește, astfel veți găsi la noi mereu o gândire creativă, o nevoie de a avea calitate vizuală, o plăcere în a gândi conceptul de eveniment și a găsi modalitățile prin care acesta poate fi implementat.
Discuția cu voi reprezintă întotdeauna punctul de pornire, din care ne inspirăm și creem un concept unitar, astfel încât evenimentul să fie construit pe aceleași principii, de la invitații până la cele mai mici detalii. Vă ajutăm vizual cu exemple, moodboard-uri și palete de culori, în funcție de preferințele voastre. Vă conturăm detaliile de eveniment în așa fel încât totul să fie din aceeași poveste.
Prin acest serviciu vă oferim sprijinul constant și aportul creativ pe tot parcursul pregătirilor, începând cu momentul în care ne hotărâm să facem echipă. Vă propunem conceptul de eveniment, căutăm și recomandăm furnizorii potriviți stilului vostru, gestionăm relația client-furnizor, stabilim deadline-uri și termene de livrarea materialelor, ne asigurăm că sunt respectate întocmai. Principiul “orice se poate” nu este un clișeu, găsim soluții pentru orice dorință – însă estimăm și calculăm cu atenție bugetele, pentru ca voi să aveți o viziune de ansamblu asupra cheltuielilor.
Last, but not least, suntem alături de voi la eveniment, pe toată durata lui, pentru a ne asigura că totul decurge conform planificării.
Pentru voi, cei care sunteți autodidacți și v-ați dorit să puneți la punct toate detaliile singuri, dar totuși visați la o zi a evenimentului liniștită, vă oferim serviciul de coordonare în ziua nunții, pentru ca voi să vă puteți bucura pe deplin.
Prezența noastră pe tot parcursul evenimentului vă asigură liniștea de care aveți nevoie și bucuria de a trăi emoțiile acestei zile special alaturi de cei dragi. In ceea ce ne privește pregătirile pentru această zi încep cu o lună înainte, moment în care ne prezentați situația evenimentului.
Noi preluăm lista furnizorilor, vă ajutăm cu lucrurile rămase încă nerezolvate, întocmim un timeline pentru ziua evenimentului și ne ocupăm ca totul să se desfășoare conform lui.

Amalia si Catalin
Sanziana si Filip - Bucuresti
Mara & Bogdan - Galati
Ana si Madalin - Focsani
Sorana si Valentin - Cluj
Sorana si Valentin - Galati
Oana si Cristian - Sibiu
Botez Clara Elena
Photosession - Nunta in Livada
Photosession - Nunta de Hartie
Photosession - Port Romanesc